Тортилья по-іспанськи

  , , ,     ,

2 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Батат - 1 шт. великий

Цибуля - 1 шт. велика

Яйця - 6 шт.

Перець чилі гострий

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Сіль нейодована - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Батат очистити та нарізати кубиками або пластами. Нарізати дрібною соломкою гострий перець. Змішати батат, гострий перець і частину оливкової олії, посолити та поперчити. Поставити форму з бататом у попередньо розігріту до 200°C духовку. Запікати приблизно 30 хвилин до м'якості батату.

2Цибулю очистити, дрібно порубати, обсмажувати на олії, що залишилася, в попередньо розігрітій сковороді на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи, до прозорості та розм'якшення.

3Додати до цибулі батат і добре перемішати.

4Яйця збити в окремому посуді. Залити батат яйцями, перемішати. Потім зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

5Тортилью перевернути та готувати ще 3 хвилини (щоб привернути тортилью, накрити сковорідку тарілкою, перевернути разом зі сковородою, а коли тортилья потрапить на тарілку, поставити сковороду знову на вогонь і викласти тортилью в сковороду з тарілки).

6Готову тортилью зняти зі сковороди та прикрасити дрібно нарізаною цибулею. Як гарнір використовувати листя салату, молодий крес-салат і скибочку лимона.

Дієта для підвищення імунітету

00:00