Торт бутербродний

  ,   

6 Квітня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)
Необычные торты (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Хліб - 1 кругла булка

Шпроти - 150 г

Шинка - 140 г

Кальмари варені - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Сир швейцарський - 80 г

Яйця - 2 шт.

Помідори - 1 шт.

Майонез - 3 ст. ложки

Гірчиця - 2 ч. ложки

Соус хрін готовий - 2 ст. ложки

Сметана - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Кріп - 2 ст. ложки рубаної зелені

Directions

1МАСА З ШИНКИ: Нарізати 1 варене яйце з шинкою, додати 20 г масла, половину гірчиці сіль, перець і розтерти.

2МАСА З СИРУ: 1 варене яйце і сир протерти, додати 30 г масла, гірчицю і перемішати.

3Зрізати з хліба кірку, відрізати коло товщиною 1,5 см і намазати маслом, що залишилося.

4Намітити 5 кіл. Перше посипати рубаною зеленою цибулею. Наступне змастити соусом хрін і викласти кальмарів. У трете укласти масу з шинки, в четвертий - масу з сиру, в останній - шпроти.

5Бічну поверхню торта обмазати майонезом, оформити помідором, рубаною зеленню.

00:00