Торт бутербродний з окостом і сиром

  ,   

6 Квітня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)
Необычные торты (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Хліб - 200 г житнього + 200 г пшеничного

Окіст варений - 100 г

Сир твердий або овочі (редис, солодкий перець, огірки або помідори) - 100 г

Масло вершкове - 300 г

Яйця - 1 варений жовток

Лимони - 1 шт.

Цибуля зелена - 1 пучок

Зелень кропу - 10 г / 2 ст. ложки

Зелень петрушки - 10 г / 2 ст. ложки

Directions

1Хліб без скоринки розрізати по горизонталі на 4 пласти завтовшки 0,5 см. При приготуванні торта чергувати пласти пшеничного і житнього хліба.

2Перший пласт хліба змастити масою з дрібно нарізаного окосту, змішаного з чвертю масла. Накрити другим шаром і викласти на нього дрібно нарізану зелень, змішану з чвертю масла. Третій пласт намастити протертим яєчним жовтком, змішаним з чвертю масла. Зверху покласти останній пласт хліба.

3Боки та верх торта змастити маслом, посипати тертим сиром або дрібно нарізаними овочами. Оформити скибочками лимона і зеленню.

00:00