Сир твердий або овочі (редис, солодкий перець, огірки або помідори) - 100 г
Масло вершкове - 300 г
Яйця - 1 варений жовток
Лимони - 1 шт.
Цибуля зелена - 1 пучок
Зелень кропу - 10 г / 2 ст. ложки
Зелень петрушки - 10 г / 2 ст. ложки
Directions
1Хліб без скоринки розрізати по горизонталі на 4 пласти завтовшки 0,5 см. При приготуванні торта чергувати пласти пшеничного і житнього хліба.
2Перший пласт хліба змастити масою з дрібно нарізаного окосту, змішаного з чвертю масла. Накрити другим шаром і викласти на нього дрібно нарізану зелень, змішану з чвертю масла. Третій пласт намастити протертим яєчним жовтком, змішаним з чвертю масла. Зверху покласти останній пласт хліба.
3Боки та верх торта змастити маслом, посипати тертим сиром або дрібно нарізаними овочами. Оформити скибочками лимона і зеленню.