Торт бутербродний з паштетом

  ,   

7 Квітня, 2018

Бутерброды (Семь поварят)
Необычные торты (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 9-10 порцій

Ingredients

Хліб пшеничний - 1 булка

Паштет готовий - 250‑300 г

Масло вершкове - 250 г

Маслини без кісточок - 8‑10 шт.

Зелень

ДЛЯ НАПОВНЮВАЧІВ:

Кетчуп гострий - 2 ст. ложки

Зелень рубана - 300 г

Directions

1З хліба зрізати скоринки, надавши йому форму прямокутної заготовки, розрізати впоперек на 5 пластів, змастити їх маслом, потім паштетом і паштетом з наповнювачами, чередуючи за кольором, і укласти один на одного. Зверху покласти невеликий гніт і поставити в холодильник.

2Перед подачею змастити паштетом верхній пласт і боки. Бічну поверхню присипати зеленню і розрізати торт на окремі порції, не порушуючи цілісності.

3Кожну порцію оформити маслом, маслинами, зеленню.

00:00