Торт закусочний «Берізка»

    ,

9 Листопада, 2016

Вкусные праздники. Готовим в мультиварке (1000 секретов)

Ingredients

Коржі вафельні - 1 упаковка

Фарш (свинина + яловичина) - 500 г

Печериці свіжі - 500 г

Морква по-корейськи - 400 г

Яйця - 5 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 велика головка

Морква - 1 шт. велика

Майонез

Зелень петрушки і кропу

Маслини - 1 шт.

Оливки - 1 шт.

Олія для смаження

Directions

1У режимі «Випічка» обсмажити на маслі фарш з морквою.

2Гриби помити, порізати і обсмажити з цибулею в тому ж режимі.

3Яйця зварити.

4Викласти на вафельні коржі шарами: на 1-й корж - фарш з морквою, зверху майонез, на 2-й корж - морква по-корейськи та майонез, на 3-й корж - обсмажені печериці з цибулею та майонез, на 4-й корж зверху нанести тонкий шар майонезу і присипати розкришеними жовтками.

5Краї торта змастити майонезом і посипати подрібненими білками.

6Майонезом намалювати стовбури дерев, з дрібно нарізаної зелені зробити травичку та крону, з маслини й оливки - бджолу, на дерево нанести шматочки маслин у вигляді кори.

7Дати торту настоятися в холодильнику 2-3 години.

00:00