Торт з баклажанів

  

8 Листопада, 2016

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Помідори - 2 шт.

Майонез - 200 г

Сметана густа - 200 г

Часник - 5 зубчиків

Горіхи волоські - 100 г

Олія - 1 ст. ложка

Зелень кінзи - 1 пучок

Зелень петрушки - 1 пучок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Баклажани, обрізавши плодоніжки, опустити в киплячу підсолену воду і зварити до розм'якшення. Злегка охолодити.

2Нарізати баклажани кружечками, покласти в друшляк, придавити легким вантажем для видалення рідини.

3СОУС: Цибулю дрібно порубати, спасерувати на маслі, остудити, змішати з сіллю, перцем, подрібненим часником, сметаною, більшою частиною рубаної зелені, частиною майонезу та рубаних горіхів.

4Баклажани укласти шарами в форму, змащуючи соусом, і поставити в холодильник на 4 години.

5Перед подачею викласти торт на блюдо. Оформити помідорами, залишками майонезу, зелені та горіхів.

00:00