Торт з сирно-сметанним кремом (творожно-сметанний)

    

10 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 350-400 г

Цукор - 200 г

Сметана - 150 г

Масло вершкове - 80 г

Яйця - 3-4 шт.

Розпушувач - 3 ч. ложки

ДЛЯ КРЕМА:

Сметана - 250 г

Сир (творог) - 150 г

Цукор - 100 г

Directions

1Яйця збити з цукром за допомогою міксера. Додати сметану, 50 г розтопленого вершкового масла та продовжувати збивати. Всипати борошно, розпушувач і замісити тісто.

2Чашу мультиварки змастити вершковим маслом, влити тісто. Встановити режим «Випічка» на 1,5 години.

3Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару.

4КРЕМ: Збити сметану, сир (творог) і цукор.

5Остиглий бісквіт розрізати на 3 коржі. Змастити кожен корж кремом.

6Готовий торт помістити в холодильник на 2 години.

00:00