Торт книжковий
Торт книжковий

Торт книжковий

  ,

24 Серпня, 2018

Creative SugarCraft Australia 2016 Issue No 4 Vol 4

Ingredients

КНИЖКИ

Прямокутний торт, покритий білою мастикою / помадкою (розміри за вибором)

Мастика / помадка кольорова

Квадратна дошка

Квіткова паста на тюлозі

Гострий ніж

Лінійка

ДУЖЕ ГОЛОДНА ГУСЕНИЦЯ:

Мастика - зелена, жовта, коричнева, червона, біла

Квіткова паста на тюлозі

Флористичний дріт

Зубочистки

Directions

1Переконатися, що торти мають розміри, які можна легко складати, оскільки кожна «книга» розташована в центрі попередньої, щоб створити враження купи книг. Покрити торти простою білою мастикою / помадкою та обрізати краї.

Торт книжковий - книжка

2Поки мастика / помадка ще м'яка, уздовж однієї довгої сторони торта лінійкою відтиснути лінії - це дасть враження сторінок. Продовжити лінії по обох коротких боках тортів. Бік без ліній буде корінцем книги і буде покритий мастикою / помадкою.

3Вибрати колір мастики, яким буде обкладинка книги. Кількість залежатиме від розміру торта. Додати до мастики велику щіпку квіткової пасти та розкачати. Мастики потрібно удвічі більше, ніж розмір книги, оскільки, щоб сформувати книжкову обкладинку, вона має бути не тільки зверху, але й під тортом і над корінцем. Також треба урахувати додатковий сантиметр, щоб обкладинка була більшою, ніж внутрішні «сторінки» торту. Наприклад, якщо довжина книги (уздовж корінця) становить 20 см, мастики має бути 20+2 см (по 1 см для верхнього та нижнього припусків) = 22 см. Якщо ширина торта (коротший бік) становить 10 см, то розмір мастики = подвійна ширина торта + ширина корінця (8 см) + 2 см (по 1 см для верхнього та нижнього припусків) = 30 см.

Торт книжковий - книжка

4Вирізати мастику потрібного розміру. Трошки зволожити білий торт і помістити його з правого краю мастики (лінії-сторінки з правого боку) на один сантиметр від краю.

5Скласти мастику по корінцю та зверху. На всіх трьох боках має бути сантиметровий припуск. Зрізати надлишки по формі книги та відкласти для сушки та затвердіння. Повторити процес з усіма «книгами», які будуть складені у торт.

Торт книжковий - книжка

ДУЖЕ ГОЛОДНА ГУСЕНИЦЯ

1Відрізати дріт довжиною близько 15 см і відкласти.

2Змішати трошки квіткової пасти з зеленою мастикою і розділити на два кульки. Домішати трохи жовтого та білого кольорів у одну з кульок, щоб створити лаймово-зелений колір. Розділити цю кульку навпіл і змішати одну з невеликою кількістю коричневого або білого кольорів. Вийдуть три кулі різних відтінків зеленого кольору.

3Почати зі скачування мастики в мармурові кульки. Не варто боятися змішувати кольори разом, щоб створити кулі різних відтінків.

Торт книжковий - гусениця

4Насадити кульки на дріт, залишаючи приблизно 1 см на передній частині дроту для голови. Нанести трошки клею для торта (квіткова паста на тюлозі, змішана з водою) між кульками, щоб вони злиплися.

5Як тільки дріт заповниться, зігнути його у середині, щоб створити тіло гусениці у формі букви "U". Натиснути на кулі з обох боків тіла, щоб вони піднялися і створили горб. Це дасть плоскій частині тіла якусь стабільність. Відкласти для висихання.

Торт книжковий - гусениця

6Додайте трошки квіткової пасти з закріплювачем до червоної мастики і згорнути в трикутник з округленими формами. Злегка вирівняти, щоб створити форму голови, нанизати її на дріт та відкласти, доки буде створюватися обличчя.

Торт книжковий - гусениця

7Скачати дві дуже маленькі кульки з жовтої мастики та прикріпити до обличчя, щоб сформувати очі. Скачати дві маленькі зелені кульки та притиснути їх у центрі жовтих кульок, як зіниці.

Торт книжковий - гусениця

8Скачати між пальцями дві кульки коричневого кольору та прищипнути кінчики, щоб утворити невеликі антени. Прикріпити їх до голови за допомогою їстівного клею. Скачати ще одну кульку для носа. Відкласти обличчя у бік, доки воно не затвердіє, перш ніж нанизувати його на дріт.

9Прикріпити обличчя гусениці до тіла клеєм і посадити гусеницю на місце. Вставити дві зубочистки у нижню частину тіла, щоб закріпити її на торті чи дошці. Залишити у вертикальному положенні до висихання.

10Не складати, доки книги не будуть повністю сухими та твердими.

Торт книжковий

00:00