Торт-морозиво, запечений в білках

    ,

3 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Морозиво - 300-500 г

Корж бісквітний круглий - 1 шт.

Яйця - 10 білків

Сухофрукти (наприклад, курага та чорнослив без кісточок) - 200 г

Цукор - 100 г

Горіхи очищені (наприклад, волоські) - 100 г

Варення, топінг або джем - кілька ложок

Сіль - 1 щіпка

Directions

1Збити білки з додаванням цукру та дрібки солі в густу піну.

2Замочити сухофрукти в теплій воді на 10-15 хвилин, подрібнити. Дрібно посікти горіхи.

3Викласти бісквітний корж у форму для запікання або на деко. Рівномірно розподілити зверху морозиво, полити варенням. Викласти рубані горіхи та подрібнені сухофрукти. Покрити збитими білками.

4Запікати десерт в розігрітій до 180°С духовці 10 хвилин.

00:00