1Тісто витримати при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким, розкачати у пласт, вирізати з нього коло та кільце одного діаметра.
2На змочене водою деко укласти коло, наколоти його виделкою в декількох місцях і змастити збитим яйцем. Зверху покласти кільце, також наколоти виделкою та змастити яйцем. Випікати основу 20‑25 хвилин при 230°С і охолодити.
3НАЧИНКА: Полуницю залити соком, додати цукор, корицю та довести суміш до кипіння. Вино перемішати з крохмалем і, постійно помішуючи, влити його тонкою цівкою в киплячу суміш. Начинку остудити.
4Випечену основу змастити зсередини джемом і заповнити начинкою.
5Вершки збити, частину підфарбувати в рожевий колір.
6По краю торта відсадити спочатку білий крем, потім рожевий і оформити полуницею.