Тости з печінкою та овочами
бутерброди, страви з м'яса швидко
25 Березня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 25 mins
- Yields: 4 порції
Ingredients
Куряча печінка - 140 г
Редис - 80 г
Помідори - 1-2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Яйця - 2 шт.
Салат кучерявий або будь-який інший з нейтральним смаком - 40 г
Багет або білий тостовий хліб - 140 г
Зіра - 1 щіпка
Перець рожевий -1 щіпка
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль
Олія для смаження
ЗАПРАВКА:
Соус гострий манговий - 1 ст. ложка
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Перець рожевий
Directions
1Нарізати хліб скибочками, обсмажити на сковороді-гриль в олії з обох боків до золотистого кольору. Видалити у помідорів плодоніжки, очистити цибулю. Нарізати обидва інгредієнта дрібними кубиками. Вимити і обсушити курячу печінку, видалити плівки, крупно нарізати.
2Обсмажити на олії зіру та рожевий перець, всипати цибулю та помідори. Додати сіль і цукор, обсмажувати 6 хвилин, помішуючи.
3Викласти печінку та готувати 7 хвилин.
4Відварювати яйця 7 хвилин після закипання води, очистити, нарізати кружальцями. Нарізати редис з допомогою овочечистки тонкими скибочками. Порвати листя салату руками.
5Покласти на хліб печінку з овочами, доповнити листям салату, яйцями та редискою.
6Приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти, полити нею бутерброди.