Тости з печінкою та овочами

  ,   

25 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Куряча печінка - 140 г

Редис - 80 г

Помідори - 1-2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Салат кучерявий або будь-який інший з нейтральним смаком - 40 г

Багет або білий тостовий хліб - 140 г

Зіра - 1 щіпка

Перець рожевий -1 щіпка

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль

Олія для смаження

ЗАПРАВКА:

Соус гострий манговий - 1 ст. ложка

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Перець рожевий

Directions

1Нарізати хліб скибочками, обсмажити на сковороді-гриль в олії з обох боків до золотистого кольору. Видалити у помідорів плодоніжки, очистити цибулю. Нарізати обидва інгредієнта дрібними кубиками. Вимити і обсушити курячу печінку, видалити плівки, крупно нарізати.

2Обсмажити на олії зіру та рожевий перець, всипати цибулю та помідори. Додати сіль і цукор, обсмажувати 6 хвилин, помішуючи.

3Викласти печінку та готувати 7 хвилин.

4Відварювати яйця 7 хвилин після закипання води, очистити, нарізати кружальцями. Нарізати редис з допомогою овочечистки тонкими скибочками. Порвати листя салату руками.

5Покласти на хліб печінку з овочами, доповнити листям салату, яйцями та редискою.

6Приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти, полити нею бутерброди.

00:00