Тофу смажений з сочевицею

    ,

29 Вересня, 2017

Fresco №2 2013–2014 Зима

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тофу - 500 г

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Сочевиця - 400 г

Бульйон овочевий - 400 мл

Помідори - 4 шт.

Лайм - 1 шт. (сік і цедра)

М’ята - 1 пучок

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Овочевий бульйон довести до кипіння, всипати сочевицю, накрити кришкою і варити на слабому вогні 5‑10 хвилин. Сочевиця має ввібрати всю рідину, можливо, треба буде долити трохи бульйону чи, навпаки, відлити зайвий.

2Помідори помити, видалити серцевину і нарізати кубиками. М’яту посікти.

3ЗАПРАВКА: Змішати 2 ст. ложки оливкової олії, сік і цедру лайма.

4У мисці перемішати сочевицю, помідори і м’яту, заправити соусом, посолити й поперчити за смаком.

5Тофу нарізати тонкими смужками. У сковорідці розігріти решту олії та обсмажити тофу з обох боків до золотистого кольору. Приправити сіллю й перцем, перед подачею викласти на сочевицю.

00:00