Троянди з шинки в листковому тісті

    

14 Лютого, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Шинка нежирна або карбонат круглої форми -150 г

Тісто дріжджове листкове - 2 листи

Кетчуп або томатний соус - 2 ст. ложки

Яйця - 1 жовток для змазування заготовок

Олія для змазування формочок - 1 ст. ложка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

зелень базиліка

Directions

1Нарізати тісто тонкими смужками. Змастити кожну тонким шаром томатного соусу.

2Розрізати шинку уздовж навпіл, нарізати кожну частину акуратними тонкими скибочками.

3Викласти скибочки шинки по всій довжині смужок з тіста так, щоб вони накладалися одна на одну і займали тільки половину всієї ширини тіста.

4Згорнути смужки тіста зі скибочками шинки рулетами, щоб вийшли трояндочки.

5Помістити трояндочки в змащені олією паперові або силіконові формочки, змастити жовтком. Випікати в духовці при температурі 180°С 15 хвилин.

6При подачі прикрасити готову страву листочками базиліку.

00:00