Тріска, запечена під цибульним соусом із грибами

    ,

25 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 500 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Сухарі мелені - 1 ст. ложка

Картопля - 600 г

Соус - 0,5 л

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ:

Вода - 1 л

Сіль - 2 ч. ложки

Перець - 4 горошини

Лавровий лист - 3 шт.

Морква - 25 г

Цибуля - 20 г

Кмин

Directions

1ПРЯНИЙ ВІДВАР: Моркву та цибулю подрібнити, додати у воду разом з сіллю, перцем і лавровим листом і проварити, додати кмин.

2Порційні шматки риби зварити в пряному відварі.

3Відварену рибу помістити в сотейник, обкласти скибочками вареної картоплі, залити цибульним соусом з грибами, посипати сухарями, скропти маслом, поставити в духовку на 20 хвилин.

Так само можна приготувати будь-яку рибу.

00:00