Тріска з квасолею страви з риби французька кухня низькокалорійне 22 Травня, 2018 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Тріска - 500 г філе Квасоля - 1 склянка Цибуля ріпчаста - 2 шт. Часник - 2‑3 зубчики Сухарі Перець чорний мелений Сіль Directions 1Квасолю відварити в підсоленій воді. 2Рибу зварити окремо, охолодити та нарізати дрібними шматочками. 3Дрібно нарізану цибулю та розчавлений часник з'єднати з 2 ст. ложками вареної квасолі та тушкувати все разом. 4Покласти в сковороду шматочки риби, посолити, поперчити і витримати на середньому вогні 10‑15 хвилин. 5Рибу подавати до столу, посипавши крихтами сухарів. 00:00