Тріска з медом

    ,

16 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 700 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Мед - 0,5 ч. ложки

Оцет бальзамічний - 2 ч. ложки

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Лайм - 1,5 ч. ложки соку

Спеції

Directions

1Тріску помити, почистити, обсушити паперовим рушником. Можна нарізати порційними шматками.

2МАРИНАД: Змішати оливкову олію, мед, бальзамічний оцет, класичний соєвий соус і сік лайма.

3Обмазати тріску маринадом, упакувати рибу в вакуумний пакет, залишки маринаду теж вилити в пакет. Пакет запечатати.

4Далі можна готувати одразу, а можна залишити для маринування, приблизно хвилин на 30 або на 1 годину.

5Налити в чашу мультиварки гарячу воду та покласти пакет з рибою, виставити режим «Тушкування» на 1 годину.

6Після приготування риби влаштувати температурний шок: занурити рибу в холодну воду, потім пакет обтерти від води і прибрати (не розкриваючи) в холодильник на кілька годин.

00:00