100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Тріска - 700 г
Рис - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Помідори - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Сметана - 200 г
Сир твердий - 100 г
Масло вершкове - 50 г
Вода - 300 мл
Кріп
Куркума
Спеції для риби
Сіль
Directions
1Рис висипати у миску, добре промити. Цибулю почистити, нарізати дрібно. Моркву вимити, натерти на тертці. Рибу помити, нарізати порційно. Часник почистити, дрібно нарізати. Помідори вимити, нарізати кружальцями. Сир натерти на тертці. Кріп помити, дрібно нарізати.
2У чашу для готування на пару покласти вимитий рис, додати порізані цибулю та моркву. Додати вершкове масло, куркуму та сіль. Залити все водою. Перемішати.
3Рибу змішати зі спеціями, покласти в чашу для варіння на пару. Змастити сметаною, посипати кропом і дрібно нарізаним часником. На рибу покласти порізані помідори, змастити їх сметаною і посипати тертим сиром. Чашу з рибою поставити на чашу з рисом в пароварку. Тримати на пару до готовності.