Тріска на пару

    ,

19 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Тріска - 4 філе

Квасоля біла консервована - 400 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Цибуля зелена - 100 г

Часник - 2 зубки

М'ята - 2 гілочки

Сіль

Перець

Directions

1Цибулю помити та порізати. Часник очистити та роздавити. Обсмажувати їх в оливковій олії 2 хвилини.

2Покласти в сотейник квасолю разом з соком, посолити та поперчити за смаком. Перемішати з цибулею і часником. Зверху квасолі покласти рибу. Закрити кришкою та тушкувати до готовності.

3До готової рибі додати листочки м'яти.

00:00