Тріска тушкована з овочами

    ,

17 Травня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска свіжа - 1 кг філе

Цибуля - 1 шт.

Морква - 3 шт.

Картопля - 5 шт.

Часник - 1 зубчик

Вода - 0,5 л

Помідори - 2 шт.

Зелень

Сіль

Directions

1Шматки філе свіжої тріски натерти сіллю, скропити лимонним соком або столовим оцтом і дати постояти.

2Цибулю очистити, нарізати кільцями, очищені моркву та картоплю нарізати шматочками, часник очистити, нашаткувати або потовкти, порубати з невеликою кількістю солі (часник має дати сік).

3Овочі покласти в каструлю, посолити і залити гарячою водою, тушкувати на слабкому вогні 10‑15 хвилин.

4На тушковані овочі покласти шматки риби, зверху - нарізані помідори. Тушкувати під кришкою 10‑15 хвилин.

5Готове рагу посипати зеленню.

00:00