222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Тріска свіжа - 1 кг філе
Цибуля - 1 шт.
Морква - 3 шт.
Картопля - 5 шт.
Часник - 1 зубчик
Вода - 0,5 л
Помідори - 2 шт.
Зелень
Сіль
Directions
1Шматки філе свіжої тріски натерти сіллю, скропити лимонним соком або столовим оцтом і дати постояти.
2Цибулю очистити, нарізати кільцями, очищені моркву та картоплю нарізати шматочками, часник очистити, нашаткувати або потовкти, порубати з невеликою кількістю солі (часник має дати сік).
3Овочі покласти в каструлю, посолити і залити гарячою водою, тушкувати на слабкому вогні 10‑15 хвилин.
4На тушковані овочі покласти шматки риби, зверху - нарізані помідори. Тушкувати під кришкою 10‑15 хвилин.