тріска з гірчичним соусом
тріска з гірчичним соусом

Тріска у власному соку

    

3 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Тріска - 450 г філе

Помідори - 3 шт. великих

Сир твердих сортів - 150 г

Цибуля - 1 шт. середня

Майонез - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Суміш спецій для риби

Сіль

Directions

1Філе промити, висушити та нарізати кубиками по 2-3 см. Томати нарізати такими самими кубиками, цибулю - чвертькільцями.

2Чашу мультиварки змастити олією. Рибу, томати та цибулю покласти в чашу, додати сіль і спеції, перемішати, закрити кришку та поставити на режим «Тушкування» на 1 годину.

3Натерти на тертці сир. Через півгодини тушкування риби відкрити кришку, додати сир і знов закрити.

4Подавати з будь-яким гарніром.

00:00