Тріска, щука, минь (налим) з грибами

    

20 Травня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба - 250 г

Морква

Петрушка

Цибуля ріпчаста

Гриби свіжі

Масло вершкове - 20 г

Перець

Сіль

Лавровий лист

Кмин

Томатний соус

ДЛЯ ПРЯНОГО ВІДВАРУ:

Вода - 1 л

Сіль - 2 ч. ложки

Перець - 4 горошини

Лавровий лист - 3 шт.

Морква - 25 г

Цибуля ріпчаста - 20 г

Кмин

Directions

1ПРЯНИЙ ВІДВАР: Моркву і цибулю подрібнити, все інгредієнти проварити, додати кмин.

2Рибу без кісток, нарізану шматками, відварити в пряному відварі.

3Окремо відварити білі гриби і нарізати їх соломкою.

4На відварі після варіння риби приготувати томатний соус.

5На тарілку покласти відварну рибу, зверху помістити готові гриби, полити соусом, поруч укласти гарнір і подати, прикрасивши зеленню.

00:00