Тунець у томатному соусі
Тунець у томатному соусі

Тунець у томатному соусі / в томаті

    

9 Травня, 2018

195 рецептов для здоровья позвоночника
215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тунець - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Помідори - 5 шт.

Часник - 2 зубчики

Вино біле - 0,5 склянки

Олія - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сухарі панірувальні - 50 г

Петрушка - 1 пучок

Directions

1Рибу очистити від нутрощів, кісток. Кістки відварити у воді, потім клейкий відвар процідити.

2Філе обваляти в борошні, покласти в розігріту олію і потушкувати на маленькому вогні.

3ТОМАТНИЙ СОУС: На частині олії обсмажити нарізану цибулю, часник, туди ж додати шматочки помідора. Всі овочі тушкувати разом до загустіння. Суміш протерти, посолити та поперчити, додати вино.

4Соус вилити в каструлю, в нього покласти тушкований тунець, зверху посипати панірувальними сухарями, потім рибу поставити в розігріту до 160°C духовку на 10 хвилин.

5При подачі рибу посипати нарізаною зеленню.

Дієта для зміцнення хребта, профілактики остеопорозу та карієсу

00:00