Турен перші страви французька кухня 7 Жовтня, 2016 Источник: 365 рецептов французской кухни Ingredients Помідори - 6 шт. Часник - 8 зубчиків Цибуля ріпчаста - 5 головок Пучок гарні Яйця -2 шт. Хліб - 6 скибочок Сир емменталь - 100 г Оцет винний - 2 ст. ложки Олія -3 ст. л. Перець чорний мелений Сіль ПУЧОК ГАРНІ: Кріп - 2 гілочки Петрушка - 1 корінь Лавровий лист - 3 шт. Чебрець - 2 гілочки Кервель Естрагон Базилік Directions 1У каструлю налити 2 л води, додати помідори, розрізані на 4 частини, пучок гарні, часник, сіль і перець. 2Нарізану і обсмажену на олії цибулю додати до помідорів і тушкувати 20 хвилин, протерти через сито. 3Жовтки з'єднати з оцтом, влити в суп, додати білки і добре перемішати. 4Подавати з тертим сиром і підсмаженим хлібом. 00:00