Турен

    

7 Жовтня, 2016

Источник: 365 рецептов французской кухни

Ingredients

Помідори - 6 шт.

Часник - 8 зубчиків

Цибуля ріпчаста - 5 головок

Пучок гарні

Яйця -2 шт.

Хліб - 6 скибочок

Сир емменталь - 100 г

Оцет винний - 2 ст. ложки

Олія -3 ст. л.

Перець чорний мелений

Сіль

ПУЧОК ГАРНІ:

Кріп - 2 гілочки

Петрушка - 1 корінь

Лавровий лист - 3 шт.

Чебрець - 2 гілочки

Кервель

Естрагон

Базилік

Directions

1У каструлю налити 2 л води, додати помідори, розрізані на 4 частини, пучок гарні, часник, сіль і перець.

2Нарізану і обсмажену на олії цибулю додати до помідорів і тушкувати 20 хвилин, протерти через сито.

3Жовтки з'єднати з оцтом, влити в суп, додати білки і добре перемішати.

4Подавати з тертим сиром і підсмаженим хлібом.

00:00