Тіляпія, запечена з овочами

    ,

25 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 1 середня цибулина

Помідори черрі - 300 г

Хліб білий черствий - 3 скибочки

Часник - 2 зубчики

Чебрець - 1 ч. ложка

Орегано - 0,5 ч. ложки

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Риба - 5 шт.

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Базилік - 1 ч. ложка

Сіль

Перець чорний

Помідор - 1 шт.

Directions

1Цибулю нарізати соломкою та покласти в сотейник. Зверху покласти цілі помідори черрі. Туди ж додати хліб, розламаний на невеликі шматочки. Часник дрібно нарізати і теж додати в чашу разом з орегано і чебрецем. Полити все оливковою олією і соком лимона. Додати протерті помідори. Посолити, поперчити та перемішати.

2Рибу нарізати стейками шириною по 5 см, посолити, поперчити. Покласти в сотейник зверху на овочеву подушку, злегка утоплюючи у соусі. Випікати в духовці 25-30 хвилин.

3Подавати, посипавши базиліком.

00:00