Тістечка заварні з кремом
Тістечка заварні з кремом

Тістечка заварні з кремом

      

27 Липня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТЕЧОК:

Вода - 100 мл /0,25 склянки + 2 ст. ложки

Вершкове масло несолоне - 50 г/ 3,5 ст. ложки

Борошно універсальне - 60 г / 0,5 склянки

Яйця - 2 шт. великих

Сіль

ДЛЯ КРЕМОВОЇ НАЧИНКИ:

Молоко - 500 мл / 4 склянки

Цукор - 150 г / 3/4 склянки

Яйця - 4 великі жовтки

Борошно універсальне - 20 г / більше 1/8 склянки

Крохмаль кукурудзяний - 20 г / 2,5 ст. ложки

Ваніль - 0,5 стручка

Directions

ТІСТЕЧКА:

1Довести воду до кипіння в каструлі з нарізаним на шматочки маслом і щіпкою солі. Просіяти борошно і, коли вода закипить, додати все одразу, розмішуючи вінчиком. Коли суміш почне згущуватися, змінити вінчик на дерев'яну ложку і продовжувати варити на середньому вогні 2‑3 хвилини, доки суміш не почне відставати від стінок каструлі.

2Зняти з вогню, трохи охолодити, потім додати яйця, по одному за раз, додати друге яйце, тільки коли перше повністю вмішається в тісто.

3Нагріти духовку до 375°F (190°C) та змастити деко маслом. Наповнити тістом кондитерський мішок із гладким наконечником діаметром 6‑7 мм. Видавити суміш на деко і випікати ~ 20 хвилин.

КРЕМОВА НАЧИНКА:

1Довести до кипіння молоко в каструлі з розщепленим стручком ванілі.

2У мисці збити вінчиком яєчні жовтки з цукром.

3Перемішати просіяні кукурудзяний крохмаль і борошно.

4Налити приблизно чверть киплячої молочної суміші в суміш з яєчних жовтків та перемішувати, доки суміш не поєднається. Потім влити цю суміш у решту молока і продовжити нагрівання. Після закипання варити, постійно збиваючи. Налити готову кремову начинку в миску і дати їй швидко охолонути.

5Щоб наповнити тістечка кремом, покласти начинку в кондитерський мішок з наконечником. Зрізати кожну верхівку тістечка, наповнити кремом і подавати.

00:00