Тістечка з варенням
21 Лютого, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Борошно - 200 г
Цукор - 200 г
Масло вершкове - 200 г
Варення негусте - 50 г
Полуниця - 50 г
Молоко - 50 мл
Яйця - 3 шт.
Кориця
Ваніль
Олія
ДЛЯ КРЕМА:
Cир вершковий - 150 г
Волоські горіхи - 50 г
Цукор - 4 ст. ложки
ДЛЯ ГЛАЗУРІ:
Цукрова пудра - 100 г
Лимон - 20 мл соку
Сік яблучний - 20 мл
Directions
1Вершкове масло змішати з цукром і збити міксером в однорідну повітряну масу. Додати по одному яйцю, кожен раз збиваючи. Всипати борошно, перемішати. Влити молоко, додати корицю та ваніль, перемішати до однорідного стану.
2Дно чаші мультиварки застелити папером для випікання, змастити олією, вилити тісто. Встановити режим «Випічка» на 45-50 хвилин.
3КРЕМ: Збити міксером сир і цукор, змішати з подрібненими горіхами.
4ГЛАЗУР: Змішати пудру та соки, підігріти на водяній бані.
5Дістати готовий бісквіт з мультиварки, трохи остудити, розрізати впоперек на 2 коржі. Коржі нарізати на кілька однакових шматочків, парних за кількістю.
6Взяти один шматочок, змастити його варенням, покласти другий шматочок, змастити всі краї кремом, зверху полити глазур'ю, прикрасити полуницею. Те ж саме зробити з іншими шматочками.
7Готові тістечка викласти на блюдо та подавати на стіл.