100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Вода - 300 г
Масло вершкове - 160 г
Сіль - 3 г
Борошно - 260 г
Яйця - 12 шт.
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Вершки - 400 г
Цукрова пудра - 2 ст. ложки
Шоколад - шматочки
Горіхи
Directions
1Замішати заварне тісто.
2Відсадити з корнетика на злегка змащене маслом деко круглі коржі із заварного тіста. Випікати 30‑40 хвилин при 180‑200°C.
3Потім духовку вимкнути і дати виробам злегка охолонути в ній.
4У випеченої заготовки зрізати верхню частину, всередині вироби мають бути порожніми. Заповнити порожнину вершками або кремом з корнетика, посипати тертим шоколадом, покласти на крем верхню частину заготовки, а потім обсипати цукровою пудрою і товченими горіхами.
Листи мають бути змащені дуже тонким шаром жиру, бо зайвий жир сприяє утворенню тріщин на нижній скоринці.
Начинки для заварних тістечок можуть бути як солодкі, так і солоні.