Тісто листкове прісне
Тісто листкове прісне

Тісто листкове прісне – основний рецепт

  ,

28 Серпня, 2018

Пирожные (Очень просто!)

Ingredients

Борошно - 4 склянки + 4 ст. ложки для обробки масла

Вода - 2 гранованих склянки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Лимонна кислота - 16 крапель розчину

Масло вершкове або маргарин для прошарування - 400‑600 г

Directions

1На дошку просіяти борошно, викласти шматочки масла та дрібно порубати ножем.

2Розчинити в холодній воді сіль, з'єднати з борошном і маслом і швидко замісити гладке тісто. Накрити його серветкою та витримати кілька годин або до наступного дня в холодному місці.

3Вироби з рубаного тіста виходять менш розсипчастими та ніжними, ніж із розкачаного.

прошарування ???

00:00