Устриці, запечені з цедрою
Устриці, запечені з цедрою

Устриці, запечені з цедрою

    

7 Серпня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Устриці - 24 шт.

Часник - 2 зубчики

Лимони - 1 шт.

Масло вершкове - 100 г

Сіль крупного помелу

Directions

1Раковини устриць ретельно вимити, розкрити, сік з кожної злити в мисочку. Видалити дрібні стулки, нижні стулки очистити від осколків.

2Деко посипати товстим шаром крупної солі, розрівняти його. Розкласти устриці так, щоб раковини нахилялися.

3МАСЛЯНИЙ СОУС: Злитий з раковин сік процідити та вилити у сковороду. Додати часник, розчавлений ножем. Прогріти на слабкому вогні, доки не випарується половина рідини. Після цього часник витягти, а в сік додати розтоплене трохи охолоджене масло, збиваючи суміш вінчиком.

4Лимон вимити, обсушити, зняти з нього цедру за допомогою дрібної тертушки. Цедрою посипати устриці. Полити масляним соусом. Запікати під розігрітим грилем 5 хвилин.

00:00