1Раковини устриць ретельно вимити, розкрити, сік з кожної злити в мисочку. Видалити дрібні стулки, нижні стулки очистити від осколків.
2Деко посипати товстим шаром крупної солі, розрівняти його. Розкласти устриці так, щоб раковини нахилялися.
3МАСЛЯНИЙ СОУС: Злитий з раковин сік процідити та вилити у сковороду. Додати часник, розчавлений ножем. Прогріти на слабкому вогні, доки не випарується половина рідини. Після цього часник витягти, а в сік додати розтоплене трохи охолоджене масло, збиваючи суміш вінчиком.
4Лимон вимити, обсушити, зняти з нього цедру за допомогою дрібної тертушки. Цедрою посипати устриці. Полити масляним соусом. Запікати під розігрітим грилем 5 хвилин.