устриці з томатним соусом
устриці з томатним соусом

Устриці з пікантним томатним соусом

  

7 Серпня, 2018

100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!)

Ingredients

Устриці - 40 шт.

Томатний соус - 200 мл

Цибуля - 1 шт.

Селера - 1 корінь

Хрін - 1 ст. ложка

Лимонний сік

Цукор

Зелень

Directions

1СОУС: Цибулю дрібно порубати. Корінь селери очистити, натерти на крупній тертці. Томатний соус з'єднати з цибулею і селерою, додати хрін, трохи лимонного соку і цукру, перемішати.

2Раковини ретельно вимити, розкрити, дрібні стулки видалити.

3Устриці викласти на блюдо, прикрасити гілочками зелені. Пікантний соус подати окремо.

00:00