100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Фазан - 1 шт.
Масло вершкове - 200 г
Цибуля - 30 г
Морква - 30 г
Селера - 50 г
Борошно - 50 г
Молоко - 400 г
Бульйон - 400 г
Рис - 300 г
Сіль
Перець
Зелень
Лавровий лист
Directions
1Підготовленого фазана посолити, змастити маслом, покласти в каструлю і підрум'янити в духовці. Додати очищені та дрібно нарізані моркву, селеру, ріпчасту цибулю, лавровий лист.
2Коли овочі підсмажаться, вийняти фазана, до соку додати борошно, запасерувати його, залити молоком і бульйоном, посолити, поперчити і, помішуючи, довести до кипіння.
3Покласти назад в каструлю фазана і тушкувати його при закритій кришці на слабкому вогні до готовності.