начинка
начинка

Фарш з ліверу для млинців і оладок

  

2 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Лівер (серце, легеня) - 700 г

Цибуля - 2 шт.

Жир - 4 ст. ложки

Борошно - 1 ч. ложка

Бульйон або вода — 0,5 склянки

Перець

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Лівер (серце, легеню) розрізати на шматки масою 30-40 г, промити і зварити в підсоленій воді до готовності, потім пропустити через м'ясорубку, злегка обсмажити з борошном і заправити соусом.

СОУС: Обсмажити дрібно нашатковану цибулю з жиром і борошном до світло-коричневого кольору. Потім додати бульйон або воду та проварити 10 хвилин.

1Після цього додати перець, лавровий лист, сіль.

00:00