Фенхель, запечений з пармезаном
Фенхель, запечений з пармезаном

Фенхель, запечений з пармезаном

      

3 Липня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Фенхель - 400 г цибулин

Пармезан - 100 г / ~ 1 склянка тертого

Масло несолене - 50 г / 3,5 ст. ложки

Сіль

Directions

1Розігріти духовку до 375°F (190°C).

2Довести каструлю солоної води до кипіння. Зварити фенхель у киплячій воді до м'якості, але не розварювати потім злити. Дати охолонути та нарізати на товсті скибочки.

3Змастити деко невеликою кількістю масла, а потім розтопити залишки масла в невеликій сковородці. На деко розкласти шар фенхелю, посипати частиною тертого пармезану та додати трохи розтопленого масла. Викласти другий шар фенхелю і продовжувати посипати пармезаном та поливати маслом, доки не будуть використані всі інгредієнти.

4Запікати фенхель до коричневого кольору та хрусткості, ~ 10 хвилин.

5Подавати негайно.

00:00