Фета з часником і зеленню

    

20 Липня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сир фета - 500 г

Йогурт натуральний - 1 стаканчик

Зелень (петрушка, кріп, кінза) - 3 пучка

Часник великий - 4 зубчики

Перець чорний мелений

Сіль

Олія оливкова - 6 ст. ложок

Directions

1Зелень і часник ретельно подрібнити. Покласти зелень, часник, йогурт і олію в блендер. Подрібнити в однорідну пасту. Додати шматочки фети і подрібнити ще раз. Посолити, поперчити за смаком. Закрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.

2Подавати з сирими овочами та крекерами.

ПЕРЦІ, ФАРШИРОВАНІ ФЕТОЮ З ЧАСНИКОМ І ЗЕЛЕННЮ

1Цією начинкою можна нафарширувати солодкі червоні перці, попередньо акуратно зрізавши у них «кришку» і видаливши зсередини все насіння і перегородки.

2Покласти щільно нафаршировані перці, загорнувши їх в плівку, в морозильник на 2 години. Після цього їх можна буде нарізати кільцями за допомогою гострого тонкого трохи нагрітого ножа.

00:00