Флан стейк у пряному соєвому маринаді

    

6 Серпня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 2 hrs 25 mins
  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 560-680 г флан стейків

Локшина Рамен (з будь-яким ароматом) в пакетиках - 1 пакетик 85 г

Морква, нарізана тонкою соломкою - 1 склянка

Горошок цукровий стручковий, нарізаний уздовж - 1 склянка

Кінза - 0,25 склянки вільно упакованого свіжого листя

Мигдаль нарізаний підсмажений - 2 ст. ложки

ДЛЯ ПРЯНОГО СОЄВОГО МАРИНАДУ:

Соєвий соус - 0,25 склянки

Лайм - 1 ч. ложка цедри + 2 ст. ложки соку

Оцет рисовий - 2 ст. ложки

Олія рослинна - 2 ст. ложки

Імбир свіжий тертий - 1 ст. ложка

Соус чилі азіатський солодкий - 1 ч. ложка

Олія кунжутна підсмажена - 1 ч. ложка (за бажанням)

Часник - 2 зубки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Перець чорний - 0,25 ч. ложки

Directions

1Зробити насічки у вигляді ромбів на обох боках м'яса.

2Помістіть м'ясо в пластиковому пакеті, що закривається, в мілку таріку.

3Приготувати ПРЯНИЙ СОЄВИЙ МАРИНАД: У невеликій мисці поєднати соєвий соус, цедру та сік лайму, рисовий оцет, рослинну олію, тертий свіжий імбир, азіатський солодкий соус чилі, підсмажену кунжутну олію (за бажанням), подрібнений часник, сіль і чорний перець.

4Відкласти 3 ст. ложки маринаду.

5Залишком маринаду залити м'ясо. Мішок закрити, покрутити, щоб маринад покрив усе м'ясо. Маринувати в холодильнику від 2 до 4 годин, іноді перевертаючи пакет.

6Маринад злити. Смажити м'ясо без кришки над середнім вогнем 17-21 хвилину для середньої прожарки (medium) (160°F - 71°С), перевертаючи один раз. Накрити кришкою і дати постояти 5 хвилин.

7Рівномірно нарізати м'ясо смужками по діагоналі волокон.

8Приготувати локшину рамен згідно інструкцій на упаковці, не використовуючи пакет з приправами. Злити рідину. За бажанням нарізати локшину на дрібніші шматочки.

9У великій мисці поєднати м'ясо, локшину, відкладені 3 ст. ложки маринаду, нарізані моркву та стручковий горох і кінзу. Посипати мигдалем.

Підготовка: 25 хвилин
Маринування: 2-4 години
Смаження: 17 хвилин
Настоювання: 5 хвилин

00:00

Nutrition Facts

Calories373 калорій
Sodium741 мг
Protein35 г
Cholesterol47 мг
Total Fat16 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates20 г
Dietary Fiber3 г