Флол перші страви вірменська кухня 25 Вересня, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Бульйон яловичий - 1 л Яловичина - 150 г вареної м'якоті Борошно пшеничне - 50 г Крупа пшенична - 30 г Цибуля ріпчаста - 1 головка Масло вершкове - 1 ст. ложка Шпинат - 100 г Томатна паста - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Змішати борошно і крупу. Додати сіль, півсклянки води і замісіть тісто. З тіста сформувати невеликі кульки - флол. 2У киплячий бульйон покласти нарізану яловичину, обсмажену на олії цибулю, томатну пасту, нарізаний шпинат і варити суп 15 хвилин. 3Додати флол, посолити, поперчити і варити, поки пшеничні кульки не спливуть на поверхню. 4Посипати суп рубаною зеленню і одразу подавати. 00:00