Флол

    

25 Вересня, 2016

Армянская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Бульйон яловичий - 1 л

Яловичина - 150 г вареної м'якоті

Борошно пшеничне - 50 г

Крупа пшенична - 30 г

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Шпинат - 100 г

Томатна паста - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Змішати борошно і крупу. Додати сіль, півсклянки води і замісіть тісто. З тіста сформувати невеликі кульки - флол.

2У киплячий бульйон покласти нарізану яловичину, обсмажену на олії цибулю, томатну пасту, нарізаний шпинат і варити суп 15 хвилин.

3Додати флол, посолити, поперчити і варити, поки пшеничні кульки не спливуть на поверхню.

4Посипати суп рубаною зеленню і одразу подавати.

00:00