Фокача з овочами

    

28 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Фокача - 4 шматки

Перець болгарський солодкий консервований - 500 г

Моцарела - 450 г

Артишоки або патисони консервовані - 250 г

Шпинат - 75 г

Соус песто - 50 мл

Майонез - 2 ст. ложки

ЗАПРАВКА:

Цибуля шалот - 1 шт. або

Цибуля салатна - 0,5 шт.

Чебрець дрібно рубаний - 0,5 ч. ложки

Олія оливкова - 1 ст. ложка,

Оцет винний червоний - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1ЗАПРАВКА: Дрібно нашаткувати очищену цибулю шалот. Змішати з чебрецем, винним оцтом і оливковою олією. Посолити та поперчити.

2Розрізати артишоки на 4 частини, залити половиною заправки, перемішати.

3Крупно нарізати солодкий болгарський перець, залити другою половиною заправки, перемішати.

4Нарізати моцарелу скибочками.

5Розрізати кожен шматок фокачі уздовж на 2 частини. Змастити сумішшю соусу песто та майонезу.

6Викласти на нижні половинки фокачі по 1/4 частини шпинату, скибочок солодкого болгарського перцю, моцарели й артишоків.

7Накрити верхніми половинками фокачі.

00:00