Фокача з овочами бутерброди швидко 28 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Фокача - 4 шматки Перець болгарський солодкий консервований - 500 г Моцарела - 450 г Артишоки або патисони консервовані - 250 г Шпинат - 75 г Соус песто - 50 мл Майонез - 2 ст. ложки ЗАПРАВКА: Цибуля шалот - 1 шт. або Цибуля салатна - 0,5 шт. Чебрець дрібно рубаний - 0,5 ч. ложки Олія оливкова - 1 ст. ложка, Оцет винний червоний - 1 ст. ложка Сіль Перець чорний мелений Directions 1ЗАПРАВКА: Дрібно нашаткувати очищену цибулю шалот. Змішати з чебрецем, винним оцтом і оливковою олією. Посолити та поперчити. 2Розрізати артишоки на 4 частини, залити половиною заправки, перемішати. 3Крупно нарізати солодкий болгарський перець, залити другою половиною заправки, перемішати. 4Нарізати моцарелу скибочками. 5Розрізати кожен шматок фокачі уздовж на 2 частини. Змастити сумішшю соусу песто та майонезу. 6Викласти на нижні половинки фокачі по 1/4 частини шпинату, скибочок солодкого болгарського перцю, моцарели й артишоків. 7Накрити верхніми половинками фокачі. 00:00