Форель відварена

    ,

11 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 45 mins

Ingredients

Форель - 500 г

Оцет 3% - 0,5 склянки

Цибуля ріпчаста - 100 г

Картопля - 300 г

Овочі - 150 г

Сіль

Перець

Зелень

Лавровий лист

Directions

1Форель, промити, покласти в миску, залити розведеним теплим оцтом, витримати 15 хвилин.

2У сотейник покласти витриману в оцті форель, залити її водою, посолити, поперчити, додати ріпчасту цибулю, лавровий лист і запікати в духовці приблизно 45 хвилин.

3Варену рибу покласти на тарілку, на гарнір подати відварену картоплю, сирі овочі та прикрасити зеленню.

00:00