Форель з овочами

    

2 Листопада, 2016

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Форель - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Селера - 60 г

Лимон - 4 шт.

Часник - 1 зубчик

Розмарин мелений - 1 ч. Ложка

Оцет винний - 50 мл

Олія оливкова extra virgin - 20 мл

Масло вершкове - 20 г

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1Почистити і нарізати невеликими шматочками форель.

2Обдати лимони окропом і натерти цедру (біла частина шкірки гірчить, тому слід використовувати тільки жовту частину).

3Почистити цибулю, моркву і часник. Нашаткувати соломкою моркву, селеру та цибулю, часник дрібно нарізати.

4Розігріти оливкову олію на великій сковороді, додати овочі, розмарин і пасерувати їх 3-4 хвилини на середньому вогні.

5Додати до овочів форель і продовжити тушкувати суміш, помішуючи, на середньому вогні.

6Через 3 хвилини влити винний оцет і дати йому випаруватися.

7Додати 200 мл гарячої води, посолити і поперчити страву.

8Накрити сковороду кришкою і готувати суміш на слабкому вогні 20-30 хвилин, зрідка помішуючи.

9Додати вершкове масло перед зняттям сковороди з вогню.

Страва з регіону Валле-д'Аоста

00:00