Форель під соусом з горіхів страви з риби здорове харчування 10 Квітня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Форель - 1 кг Волоські горіхи - 200 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець чорний - 3 горошини Перець мелений Лавровий лист - 1 шт. Олія - 4 ст. ложки Directions 1Форель вимити, очистити, звільнити від кісток. Варити форель в сотейнику 7‑10 хвилин, поклавши в воду рибні кістки, перець горошком і лавровий лист. 2Ядра волоських горіхів дрібно нарізати. 3Цибулину очистити, нарізати, злегка обсмажити в олії. 4До цибулі додати горіхи і проціджений рибний навар, поперчити, посолити, потім викласти туди ж рибу і томити на малому вогні ще 5‑7 хвилин.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00