Форель під соусом з горіхів

    

10 Квітня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 1 кг

Волоські горіхи - 200 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець чорний - 3 горошини

Перець мелений

Лавровий лист - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Directions

1Форель вимити, очистити, звільнити від кісток. Варити форель в сотейнику 7‑10 хвилин, поклавши в воду рибні кістки, перець горошком і лавровий лист.

2Ядра волоських горіхів дрібно нарізати.

3Цибулину очистити, нарізати, злегка обсмажити в олії.

4До цибулі додати горіхи і проціджений рибний навар, поперчити, посолити, потім викласти туди ж рибу і томити на малому вогні ще 5‑7 хвилин.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00