100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Prep: 30 mins
Cook: 40 mins
Ingredients
Форель - 500 г
Рис - 300 г
Вода - 400 мл
Сіль
Перець
Приправи
Directions
1Рибу нарізати на стейки, промити, просушити. Натерти сіллю, перцем, приправами та дати постояти їй близько 30 хвилин.
2Рис добре промити (можна кілька разів), покласти в мультиварку, залити водою. Посолити та добре перемішати. Встановити решітку.
3У спеціальний контейнер покласти рибу та встановити на решітку. Закрити кришку і клапан випускання пари, щоб з'явився високий тиск. Встановити режим «Плов» на 40 хвилин. Після закінчення режиму, відкрити клапан і випустити пар.