Форель у білому вині (з трюфелями) страви з риби здорове харчування 13 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Форель - 500 г Вино - 0,5 пляшки Цибуля - 10 шт. Трюфелі - 10 шт. Лимон - 0,5 шт. Зелень петрушки - 1 ложка Борошно - 4 ложки Масло вершкове - 100 г Лавровий лист Directions 1Червоне або біле столове вино, трюфелі, трохи лимонної цедри, зелені петрушки та лаврового листа тушкувати на верхньому вогні. Згустити все борошном. 2Очищену і випатрану форель обваляти в борошні, викласти на соус в сотейнику, додати масло та тушкувати до готовності. 00:00