Форель у білому вині (з трюфелями)

    

13 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 500 г

Вино - 0,5 пляшки

Цибуля - 10 шт.

Трюфелі - 10 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Зелень петрушки - 1 ложка

Борошно - 4 ложки

Масло вершкове - 100 г

Лавровий лист

Directions

1Червоне або біле столове вино, трюфелі, трохи лимонної цедри, зелені петрушки та лаврового листа тушкувати на верхньому вогні. Згустити все борошном.

2Очищену і випатрану форель обваляти в борошні, викласти на соус в сотейнику, додати масло та тушкувати до готовності.

00:00