Форель фарширована

    

20 Березня, 2018

19 рецептів Юлії Висоцької. Страви з риби (Домашня колекція СТБ)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Форель - 1 тушка

Мигдаль очищений - 100 г

Хліб білий - 1 батон

Лимони - 2 шт.

Бекон - 50 г

М'ята - 1 пучок

Часник - 3 зубчики

Олія оливкова - 100 мл

Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки

Сіль морська - 0,5 ч. ложки

Directions

1Духовку попередньо розігріти до 200°С.

2Мигдаль злегка підсмажити. З хліба зрізати скоринки. Подрібнити мигдаль і хліб у блендері.

3Часник почистити та дрібно порубати. М'яту дрібно нарізати. Цедру лимонів натерти на дрібній тертці.

4З'єднати подрібнений часник, м'яту та цедру лимонів, додати кілька ложок оливкової олії, перець і сіль, а потім перемішати все з хлібно-горіховою масою.

5Змастити деко оливковою олією. Помістити один шматок філе на деко, злегка посолити, викласти на рибу начинку, накрити другим шматком форелі, а зверху розкласти бекон. Перев'язати в декількох місцях кулінарною ниткою і випікати в розігрітій духовці 20‑25 хвилин.

00:00