Форель, фарширована гусячою печінкою страви з птиці, страви з риби духовка, здорове харчування 3 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Форель - 1 кг Гусяча печінка - 200 г Булочка - 50 г Вино - 5 ч. ложок Коньяк - 5 ч. ложок Вершки - 1,5 ст. ложки Яйця - 1 шт. Оцет - 3 ст. ложки Олія - 1 ст. ложка Петрушка (зелень) Перець чорний мелений Сіль Directions 1За день до приготування нарізати печінку маленькими кубиками, посолити, поперчити, влити коньяк і поставити на добу в холодильник. 2Форель почистити, випатрати та вимити у воді з оцтом. 3Булочку замочити в суміші вина та вершків, посолити, додати дрібно нарізану зелень, яйця і розмішати, в цю масу покласти печінку. 4Рибу посолити та начинити фаршем, потім загорнути у фольгу, змащену маслом, покласти на деко та запікати в духовці 30 хвилин. 5Подавати гарячою. 00:00