Форель із горіхом пекан

    

3 Квітня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 800 г філе

Горіхи пекан - 300 г

Борошно - 0,5 склянки

Яйця - 3 шт.

Морква - 1 шт. маленька

Перець солодкий - 1 маленький стручок

ДЛЯ СОУСУ:

Сік апельсиновий - 1 склянка

Вино сухе біле - 0,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Оцет бальзамічний - 1 ст. ложка

Кріп - 1 ч. ложка

Петрушка - 1 ч. ложка

Розмарин - 1 ч. ложка

Чебрець - 1 ч. ложка

Сік лимонний концентрований - 1 ч. ложка

Вершки - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Directions

1Філе форелі розділити на порційні шматки.

2Яйця розбити, відокремити жовтки від білків. Горіхи дрібно нарізати, змішати з 1 ст. ложкою борошна. Решту борошна змішати зі збитими білками, посолити, поперчити, перемішати.

3Шматки форелі вмочити в білково-борошняній суміші, потім обваляти в суміші борошна та горіхів, викласти в посуд.

4Моркву очистити, нашаткувати. Перець очистити від насіння, нарізати дрібними смужками, овочі з'єднати і обсмажити в частині олії, посолити та поперчити.

5У залишки олії покласти шматочки риби й обсмажувати декілька хвилин.

СОУС:

1З'єднати апельсиновий сік, сухе біле вино, нарізану цибулю, оцет, лимонний сік і кип'ятити 12 хвилин на маленькому вогні.

2Додати розмарин і кип'ятити ще 10‑15 хвилин.

3Соус процідити, змішати з вершками та олією, знову закип'ятити.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00