Форель фарширована
Форель фарширована

Форель із фаршем асорті

    ,

1 Квітня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 500 г

Риба - 300 г фаршу з різної риби

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Петрушка - 1 корінь

Гриби свіжі - 100 г

Крабове м'ясо - 50 г

Сир твердий тертий - 1 ст. ложка

Соєвий соус - 4 ст. ложки

Directions

1Приготувати фарш з філе різної риби, туди ж додати дрібно нарізану пасеровану в олії цибулю. Масу перемішати.

2Форель вимити, очистити і випатрати через надріз в черевці, потім нафарширувати рибною масою.

3Фаршировану рибу викласти в сотейник. У воду додати біле вино, соус, корінь петрушки. Варити рибу біля півгодини.

4Відварити гриби.

5Готову рибу вийняти, викласти на деко, посипати тертим твердим сиром, обкласти відвареними грибами і запікати в духовці 5 хвилин при 180°C.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00