Форель із цитрусовим соусом

    ,

5 Вересня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 600 г філе

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Орегано - 1 ст. ложка

Естрагон сушений - 1 ст. ложка

Лимони - 1 шт.

Апельсини - 1 шт.

Лайм - 1 шт.

Помідори черрі - 500 г

Каперси - 1 г

Directions

1Розігріти половину оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Нарізати очищене від луски та кісток філе форелі широкими пластинами (приблизно по 4 см) і обсмажувати з обох боків 1 хвилину.

2Укласти рибу на деко та поставити на 15 хвилин в попередньо розігріту до 180°C духовку.

3СОУС: Змішати у мисці оливкову олію, дрібно нарізані зелень та помідори, промиті солоні каперси, вичавлений сік і попередньо зняту цедру всіх цитрусових. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати та перелити в соусник.

4Готову форель викласти на тарілку та полити цитрусовим соусом.

Дієта при гіпотонії

00:00