100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Форель - 600 г філе
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Петрушка рубана - 1 ст. ложка
Орегано - 1 ст. ложка
Естрагон сушений - 1 ст. ложка
Лимони - 1 шт.
Апельсини - 1 шт.
Лайм - 1 шт.
Помідори черрі - 500 г
Каперси - 1 г
Directions
1Розігріти половину оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Нарізати очищене від луски та кісток філе форелі широкими пластинами (приблизно по 4 см) і обсмажувати з обох боків 1 хвилину.
2Укласти рибу на деко та поставити на 15 хвилин в попередньо розігріту до 180°C духовку.
3СОУС: Змішати у мисці оливкову олію, дрібно нарізані зелень та помідори, промиті солоні каперси, вичавлений сік і попередньо зняту цедру всіх цитрусових. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати та перелити в соусник.
4Готову форель викласти на тарілку та полити цитрусовим соусом.