Форель із чорносливом

    ,

31 Березня, 2018

215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Форель - 2 кг

Чорнослив без кісточок - 300 г

Олія - 5 ст. ложок

Кріп - 1 пучок

Оцет столовий (соєвий, виноградний або яблучний) - 1 ст. ожка

Часник - 6 зубчиків

Лимони - 1 шт. (сік)

Яйця - 3 шт.

Вода - 2 л

Directions

1Форель вимити, обдати окропом, очистити луску, надрізати черевце та випатрати, всередину покласти промитий чорнослив.

2Рибу викласти в сотейник. У воду влити олію, нарізаний часник і зелень. Сотейник поставити в духовку на 45 хвилин при 180°C. Потім рибу вийняти.

3СОУС: Яйця збити до білої піни, влити суміш у сотейник, туди ж додати лимонний сік, закип'ятити, залишити остигати, періодично помішуючи.

4Після загустіння соус викласти на блюдо навколо риби.

Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу

00:00