Форель із чорносливом страви з риби духовка, здорове харчування 31 Березня, 2018 215 рецептов для здоровья костей и зубов (Еда, которая лечит) Ingredients Форель - 2 кг Чорнослив без кісточок - 300 г Олія - 5 ст. ложок Кріп - 1 пучок Оцет столовий (соєвий, виноградний або яблучний) - 1 ст. ожка Часник - 6 зубчиків Лимони - 1 шт. (сік) Яйця - 3 шт. Вода - 2 л Directions 1Форель вимити, обдати окропом, очистити луску, надрізати черевце та випатрати, всередину покласти промитий чорнослив. 2Рибу викласти в сотейник. У воду влити олію, нарізаний часник і зелень. Сотейник поставити в духовку на 45 хвилин при 180°C. Потім рибу вийняти. 3СОУС: Яйця збити до білої піни, влити суміш у сотейник, туди ж додати лимонний сік, закип'ятити, залишити остигати, періодично помішуючи. 4Після загустіння соус викласти на блюдо навколо риби.Дієта для профілактики остеопорозу та карієсу 00:00