форшмак
форшмак

Форшмак традиційний

  ,

3 Серпня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Оселедець слабосолоний - 400-500 г філе

Яблука - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Зелена цибуля

Батон - 50-70 г

Масло вершкове - 100 г

Лимон - 0,5 ч. ложки соку

Перець чорний мелений

Directions

1Яблуко очистити від шкірки та серцевини, нарізати дрібними кубиками, полити лимонним соком. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю і розмочений в кип'яченій воді батон, пропустити все разом через м'ясорубку. Цю масу ретельно перемішати з м'яким вершковим маслом, поперчити.

2Філе оселедця слабосоленого пропустити через м'ясорубку окремо, з'єднати з яблучно-цибулевою масою, перемішати та викласти в тарілку для оселедця. Прикрасити зеленою цибулею.

00:00